ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Λιβάνιος: «Παραμονές των εθνικών εκλογών του Ιουνίου έγινε η διαρροή των emails των κατοίκων εξωτερικού»

Αποκάλυψε τα ευρήματα ελέγχου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Θ.Λιβάνιος: «Παραμονές των εθνικών εκλογών του Ιουνίου έγινε η διαρροή των emails των κατοίκων εξωτερικού»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, μιλώντας στη Βουλή, αποκάλυψε πως σύμφωνα με τα ευρήματα ελέγχου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τον Ιούνιο παραμονές των εθνικών εκλογών, φαίνεται πως έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών η διαρροή των emails του ειδικού καταλόγου με τους εκλογείς του εξωτερικού.

«Είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος από την εισαγγελία Αθηνών, είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ο οποίος προχωράει και μάλιστα προχωράει με γοργούς ρυθμούς» ανέφερε ο κ. Λιβάνιος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Πληροφορήθηκα σήμερα, ότι ήδη υπάρχουν τα πρώτα ευρήματα όπου, αναντίλεκτα, το πρώτο πόρισμα λέει ότι η διαρροή έγινε τις παραμονές των εκλογών του Ιουνίου του 2023 και όχι, όπως κάποιοι βιάστηκαν να πουν, ότι έχει κάποια σχέση με την επιστολική ψήφο. Δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.