ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι προβλέπει ο νόμος για τη στρατιωτική θητεία που δεν έχει υπηρετήσει ο Σ.Κασσελάκης;

Από τα 14 του λείπει στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα δεν είχε έρθει στην Ελλάδα για να υπηρετήσει

Τι προβλέπει ο νόμος για τη στρατιωτική θητεία που δεν έχει υπηρετήσει ο Σ.Κασσελάκης;

Ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει τη θητεία του.

Από τα 14 του λείπει στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα δεν είχε έρθει στην Ελλάδα για να υπηρετήσει.

Δεδομένου ότι δεν έχει συμπληρώσει το 45ο έτος της ηλικίας του, και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα αναβιώνουν πλήρως οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ωστόσο, όντας άνω των 35 ετών μπορεί να υπηρετήσει 20 ημέρες και να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του, έναντι 810 ευρώ για κάθε μήνα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και έμπιστος του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης (πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ), είπε πως από τη στιγμή που ξαναήρθε Ελλάδα, πρέπει μέσα σε 6 μήνες να παρουσιαστεί. Αυτό προβλέπεται από τον νόμο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μια τρίμηνη παράταση, και έχει ακόμα 6 μήνες λόγω του ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής (στο Επικρατείας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα ανακοινώσει την απόφασή του, όπως είπε ο Ε.Αποστολάκης. Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δηλώσει πως θέλει την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στον στρατό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.