ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα»: Το σχόλιο του Β.Χιώτη για τον Σ.Κασσελάκη

«Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν» είπε ο διευθυντής του ΣΚΑΪ

«Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα»: Το σχόλιο του Β.Χιώτη για τον Σ.Κασσελάκη

Αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο που έκανε στον αέρα ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Βασίλης Χιώτης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. 

Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση για το μέρος που θα καταταγεί στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο διευθυντής του Σκάι 100,3 είπε, ενώ ταυτόχρονα γελούσε ότι «βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα», Μάλιστα, ο συμπαραγωγός της εκπομπής, Νότης Παπαδόπουλος, του είπε «να μαζευτεί».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια, ο Βασίλης Χιώτης επανήλθε με ανάρτηση στο twitter για να «δικαιολογηθεί», αναφέροντας ότι «επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.