ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Θράσος Α.Γεωργιάδη για την καταστροφή του εισοδήματος των Ελλήνων λόγω αντιρωσικής πολιτικής

«Το 5,5% είναι περίπου το φυσικό αέριο και το ρεύμα»

Βίντεο: Θράσος Α.Γεωργιάδη για την καταστροφή του εισοδήματος των Ελλήνων λόγω αντιρωσικής πολιτικής

Θρασύτατος εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αφού τόνισε μεταξύ άλλων πως ο πληθωρισμός ύψους 12% που ανακοινώθηκε για τον μήνα Σεπτέμβριο, δεν είναι έκπληξη για την κυβέρνηση.

Το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών έχει καταστραφεί με τις αντι-ρωσικές κυρώσεις που επέλεξε η κυβέρνηση και ο Α.Γεωργιάδης έχει το θράσος να δηλώνει πως ο πληθωρισμός 12% ήταν αναμενόμενος.

«Δεν ήταν έκπληξη το 12%. Το 5,5% είναι περίπου το φυσικό αέριο και το ρεύμα. Το 1,5% είναι η λήξη των εκπτώσεων και το υπόλοιπο είναι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα και στα άλλα αγαθά. Ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 10%».

«Είναι ο υψηλότερος πληθωριστικός κύκλος εδώ και πολλές δεκαετίες για όλη την Ευρώπη. Για αυτό οι κεντρικές τράπεζες ανεβάζουν τα επιτόκια και για αυτό οι κυβερνήσεις λαμβάνουν μέτρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον χειμώνα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.