ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χαμός στο Twitter για τις δηλώσεις του Α.Μπέου για «πουστ@δες»

Όταν θα πνιγεί σε λίγο καιρό πάλι ο Βόλος...»

Χαμός στο Twitter για τις δηλώσεις του Α.Μπέου για «πουστ@δες»

Ο Αχιλλέας Μπέος πέτυχε μια μεγάλη νίκη στη Βόλο και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και στην επιθυμία του για τεκνοποίηση μέσω παρένθετης μητέρας.

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος αναφερόμενος στην επιθυμία που εξέφρασε ο κ. Κασσελάκης να αποκτήσει μαζί με τον σύντροφό του, δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας είπε:

«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θέλω να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@ες;».

Οι χρήστες του twitter ξεσηκώθηκαν κατά του Αχιλλέα Μπέου και τόνισαν πως οι Βολιώτες πρέπει να ντρέπονται που τον εξέλεξαν ξανά ενώ δεικτικά ανέφερε ότι: «Όταν θα πνιγεί σε λίγο καιρό πάλι ο Βόλος, λογικά οι Βολιώτες θα σκέφτονται “Ε, ντάξει, τουλάχιστον τα παιδιά μας δεν είναι π…ες”»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.