ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Χωρίς πόσιμο νερό παραμένει για 11η μέρα ο Βόλος – Βαρύ το πλήγμα για εστίαση και τουρισμό

Οι αρμόδιοι φορείς υπενθυμίζουν τους κινδύνους από πιθανές ασθένειες από τα ακατάλληλα νερά

Χωρίς πόσιμο νερό παραμένει για 11η μέρα ο Βόλος – Βαρύ το πλήγμα για εστίαση και τουρισμό

Χωρίς νερό συνεχίζει να παραμένει για 11η μέρα το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και τα σπίτια να τροφοδοτούνται με νερό κατάλληλο μόνο για οικιακή χρήση, ενώ αρμόδιοι φορείς υπενθυμίζουν τους κινδύνους από πιθανές ασθένειες από τα ακατάλληλα νερά.

Οι κάτοικοι του Βόλου που τα σπίτια τους έπαθαν μεγάλες καταστροφές από τις πλημμύρες προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και με κάθε τρόπο και μέσο καταβάλλουν προσπάθειες να καθαρίσουν τους χώρους τους από τη λάσπη που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, ενώ είναι και εμφανή τα προβλήματα στις επιχειρήσεις που δεν θα λειτουργήσουν τόσο εξαιτίας της έλλειψης νερού, όσο και επειδή η λάσπη μπήκε μέσα και κατέστρεψε βασικούς εξοπλισμούς.

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος του Βόλου είναι ότι από την έλλειψη καθαρού πόσιμου νερού παραμένουν εκτός λειτουργίας μεγάλες υδροβόρες βιομηχανίες που για την παραγωγική διαδικασία απαιτείται η ύπαρξη και παροχή μεγάλων ποσοτήτων καθαρού νερού, όπως οι γαλακτοβιομηχανίες, οι βιομηχανίες αναψυκτικών, οι τυροκομικές μονάδες, αλλά και βαριές βιομηχανίες που χρησιμοποιούν νερό για την ψύξη κλιβάνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τους τομείς της εστίασης και του τουρισμού ο κλάδος έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά αφού εστιατόρια, τσιπουράδικα, μπαρ, καφέ, φούρνοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν από την έλλειψη καθαρού νερού και όσα καταστήματα καταφέρνουν να λειτουργήσουν αντιμετωπίζουν προβλήματα ή χρησιμοποιούν προϊόντα μιας χρήσης, ενώ στον ξενοδοχειακό τομέα, τα ξενοδοχεία του Βόλου είτε είναι κλειστά ή είναι σχεδόν άδεια αφού έχουν ακυρωθεί οι κρατήσεις και τα προγραμματισμένα συνέδρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.