Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει προ πολλού – Μόνο ο Κ.Μητσοτάκης πιστεύει σε τρίτη θητεία»

Η Πλεύση Ελευθερίας εξακολουθεί να ζητά τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής με φόντο το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει προ πολλού – Μόνο ο Κ.Μητσοτάκης πιστεύει σε τρίτη θητεία»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας (15/9) ανέφερε ότι η κυβέρνηση «έχει χρεοκοπήσει προ πολλού».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς θέλουμε να φέρουμε την κοινωνία στα πράγματα για αυτό και φέραμε ριζοσπαστικές διαδικασίες. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έχει προ πολλού χρεοκοπήσει και πολιτικά, ηθικά, κοινωνικά και εκλογικά. Μόνο ο Μητσοτάκης πιστεύει σε τρίτη θητεία».

Παράλληλα, ανέφερε ότι η Πλεύση Ελευθερίας εξακολουθεί να ζητά τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής με φόντο το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Ψηφίσαμε την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα κοινοβουλευτικό εργαλείο. Όμως, πιστεύουμε και εξακολουθούμε να επιδικώκουμε ότι πρέπει να συσταθεί προανακριτική επιτροπή».

«Ο Γιώργος Μυλωνάκης εμπλεκόταν σε παρακολουθήσεις βουλευτών και γνώριζε το περιεχόμενο συνομιλιών βουλευτών που μπλέκονται στα σκάνδαλα ΟΠΕΚΕΠΕ, όχι τώρα αλλά ένα χρόνο πριν, το 2024. Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες, είναι ζήτημα δημοκρατίας», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την άρνηση του Γιώργου Μυλωνάκη να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που έθεσε στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε: «Όταν έκανα στον κύριο Μυλωνάκη την συγκεκριμένη ερώτηση για το θέμα στη Βουλή τι έκανε; Είπε ”είμαι αναρμόδιος δεν θα έρω να απαντήσω για τον εαυτό μου” και μετά βγήκε και απάντησε στο Facebook, όπου είναι αρμόδιος. Αρμόδιος στο Facebook, αναρμόδιος στη Βουλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.