
Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος άσκησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το πρωί της Παρασκευής (2/10) την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στη Μονή Σίμωνος Πέτρας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στην επίσκεψη, διερωτώμενη χαρακτηριστικά: «Πήγε να ψάλει ο Τσίπρας;»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε σε ιδιαίτερα επικριτικό τόνο, λέγοντας: «Η κοινωνία έχει υποστεί αρκετούς θεομπαίχτες, δεν χρειαζόμαστε άλλον έναν».
Η ίδια επανήλθε στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, σχολιάζοντας και την αναφορά του πρώην πρωθυπουργού στο ψάλσιμο.
«Αν ψέλνει σε υποκατάσταση των αγγλικών που δεν μιλάει, ας παραμείνει εκεί», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Άγιον Όρος από την Πέμπτη, πραγματοποιώντας διήμερη επίσκεψη. Σε ανάρτησή του από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας έγραψε, μεταξύ άλλων, «Ψέλνεις στη Σιμωνόπετρα και ακούγεται στον Άδη…», σημειώνοντας ότι μια επίσκεψη στο Άγιον Όρος αποτελεί «μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις» και ένα ταξίδι στην ιστορία, στους πολιτιστικούς θησαυρούς και στο «βαθύτερο νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης».
Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστρεψε την κριτική της συνολικά στην πολιτική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.
«Η κοινωνία χρειάζεται ανθρώπους που είναι αληθινοί και είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν για να δώσουν λύσεις», ανέφερε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.