ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πτολεμαΐδα: Επικό προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο – Έδωσε… ρεσιτάλ αναφέροντας όλο του το σόι

Το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Γιάννη Κωνσταντινίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες

Πτολεμαΐδα: Επικό προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο – Έδωσε… ρεσιτάλ αναφέροντας όλο του το σόι

Οι δημοτικές εκλογές είναι πλέον κοντά και στην Πτολεμαϊδα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δίνουν… ρεσιτάλ για να κερδίσουν μερικούς ψήφους.

Ένας όμως κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης με το προεκλογικό σποτ που ετοίμασε και ανέβηκε στο διαδίκτυο, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης. Με τον υποψήφιο, πάντα σε πρώτο πλάνο, να δίνει ρεσιτάλ αναφέροντας το σόι του, τα ξαδέλφια του, τους κουμπάρους και τους κολλητούς του.

«Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα» λέει κάποια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχει ξεκινήσει να μιλάει για τους συγγενείς του, όταν κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης τον διακόπτει. Του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα και φτάνει στο σημείο να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του. Τα όσα λέει από ένα σημείο και μετά υπαγορεύονται.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Γιάννη Κωνσταντινίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζεππελιν!!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.