ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοφανή συμφωνία με Κ.Μητσοτάκη αποκάλυψε ο Ρ.Σούνακ: «Θα λες μόνο αυτά που θέλω εγώ αλλιώς δεν μιλάμε»!

Συμπεριφορά «μονάρχη» προς «άποικο» από τον Βρετανό πρωθυπουργό

Πρωτοφανή συμφωνία με Κ.Μητσοτάκη αποκάλυψε ο Ρ.Σούνακ: «Θα λες μόνο αυτά που θέλω εγώ αλλιώς δεν μιλάμε»!

Ο Ρίσι Σούνακ μιλώντας στην Βουλή αποκάλυψε μία πρωτοφανή συμφωνία με τον Κ.Μητσοτάκη με την οποία όπως ισχυρίζεται ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε δεχτεί να μιλήσει μόνο για πράγματα της αρεσκείας του Βρετανού πρωθυπουργού!

Και αυτό για να έχει το δικαίωμα να τον συναντήσει! Το ζήτημα είναι πως με βάση αυτά που ισχυρίζεται ο Ρίσι Σούνακ, ο Κ.Μητσοτάκης είχε συμφωνήσει!

Μιλώντας στην Βρετανική Βουλή ο Βρετανός πρωθυπουργός τόνισε πως ήταν «ξεκάθαρο ότι σκοπός της συνάντησης δεν θα ήταν τα σημαντικά θέματα, αλλά να αναθερμανθούν ζητήματα του παρελθόντος».

«Αθετήθηκαν συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις. Όταν άνθρωποι δίνουν δεσμεύσεις πρέπει να τις κρατούν», δήλωσε επιμένοντας στις διαρροές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες ότι η ελληνική πλευρά είχε συμφωνήσει να μην τεθεί θέμα επανένωσης των Γλυπτών κάτι που η κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά.

Δηλαδή μετά από 222 χρόνια οι Άγγλοι ( η κυριαρχούσα εθνότητα της Βρετανίας) ανησύχησαν μήπως χάσουν τα Μάρμαρα!

Αυτό ήταν η αφορμή και όχι η αιτία της ακύρωσης της συνάντησης με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ούτε ο Ρίσι Σούνακ λέει την αλήθεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.