ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σ.Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Συνεργασίες με ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας αλλά αυτοτέλεια των κομμάτων»

«Σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει από μηχανής Θεός, δεν υπάρχει»

Σ.Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Συνεργασίες με ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας αλλά αυτοτέλεια των κομμάτων»

Λόγο για δικαιωμένο αγώνα έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκινώντας την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως τόσο οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές, όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι το μέλλον του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε σε λίγους μήνες να καταρρίψει το αφήγημα του 41% και πως το χρονόμετρο αρχίζει να μετρά αντίστροφα για τον κ. Μητσοτάκη.  Ο ίδιος έθεσε ως στόχο τη νίκη απέναντι στη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2027, αλλά και τη μείωση της διαφοράς από το κυβερνών κόμμα σε κάθε κάλπη μέχρι τότε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ένα νέο πολιτικό κύκλο που άνοιξε, σημειώνοντας πως η ΝΔ υπέστη καθίζηση στις ευρωεκλογές χάρη και στα θέματα που ανέδειξε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά την προεκλογική περίοδο.

Δείτε live την ομιλία του: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάλεσε δε τους βουλευτές του να συνεργαστούν με ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας, αλλά με σεβασμό στην αυτοτέλεια των κομμάτων. Είπε ότι δεν πιστεύει στις συμφωνίες κορυφής και ξεκαθάρισε: Αν τα κόμματα του προοδευτικού χώρου φτάσουν σε σημείο συναίρεσης, τότε η καρέκλα μου θα είναι το τελευταίο εμπόδιο. Αν υπάρξει σύγκλιση προοδευτικών κομμάτων, θα ανταποκριθώ και θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα, ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι καθαρός. Σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει από μηχανής Θεός, δεν υπάρχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.