ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Κούλογλου για τη νίκη του Σ.Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίχθηκε από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ»

«Ο Σ.Κασσελάκης δεν ξέρει την πολιτική πολύ καλά, θα πρέπει να δώσει εξετάσεις»

Σ.Κούλογλου για τη νίκη του Σ.Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίχθηκε από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη και είπε ότι «Αυτό που έγινε δεν διδάσκεται. Θα μας γράψουν στις σχολές της Πολιτικής Επιστήμης σε όλο τον κόσμο. Έγινε για πρώτη φορά και πιστεύω πως δεν θα ξαναγίνει».

Μάλιστα, αναφερθείς στην επόμενη ημέρα του κόμματος, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε όπως το ξέραμε ως αριστερό κόμμα. «Έχουμε ένα καινούργιο κόμμα, αλλά είναι ένα καινούργιο κόμμα» σημείωσε περαιτέρω και πρέπει να δούμε αν θα είναι ένα άλμα προς τα εμπρός ή άλμα προς το κενό.

Παρατήρησε πως δεν άκουσε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη τη λέξη Αριστερά και συμπλήρωσε ότι είναι μια μετεξέλιξη από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ.

Εστιάζοντας στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως δεν ξέρει την πολιτική πολύ καλά, θα πρέπει να δώσει εξετάσεις.

Στη συνέχεια, εκτίμησε πως κανείς δεν θα ξεκινήσει τώρα ανταρτοπόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές, κάνοντας λόγο για εκφυλιστική κατάσταση στην ιδεολογία, που πλέον είχαν χαθεί οι αναφορές. «Η κομματική γραφειοκρατία ήταν όλα αυτά τα χρόνια εξοργιστική», ανέφερε επιπροσθέτως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.