ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σ.Πέτσας: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν θα συμμετάσχει σε debate γιατί είναι πρώτος στον κόσμο και δεν το επιτρέπουν οι επικοινωνιολόγοι»!

«Δεν έχει να κερδίσει τίποτε αν συμμετάσχει»!

Σ.Πέτσας: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν θα συμμετάσχει σε debate γιατί είναι πρώτος στον κόσμο και δεν το επιτρέπουν οι επικοινωνιολόγοι»!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως ο Κ.Μητσοτάκης δεν θα συμμετάσχει σε debate με τον Α.Τσίπρα γιατί δεν του το επιτρέπουν οι… επικοινωνιολόγοι και επειδή είναι «πρώτος σε όλο τον κόσμο, άρα γιατί να το κάνει»;

«Νομίζω πως αυτός που είναι πρώτος σε όλο τον κόσμο δεν έχει κάποιο συμφέρον να πάει σε κάποιο debate σαν αυτό που λέει ο ΣυΡιζΑ. Το βλέπω σαν ένα πάνελ συγκρούσεις που από την τοξικότητα αυτός που χάνει είναι αυτός που προηγείται γιατί κατεβαίνει το επίπεδο και των δύο».

Μάλιστα όπως είπε στην αρχή, αυτό προστάζουν τα εγχειρίδια πολιτικής επικοινωνίας, δηλαδή να αποφύγει ο πρωθυπουργός την πολιτική αντιπαράθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κάτι συμβαίνει με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την δημοκρατία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με αυτό το σκεπτικό, ότι δηλαδή ο… πρωθυπουργός είναι «πρώτος στον κόσμο», σύντομα θα πουν στην κυβέρνηση πως δεν θα χρειάζονται και εκλογές γιατί ο «πρώτος» δεν έχει κανένα συμφέρον για να τεθεί υπό την κρίση των πολιτών!

Κατανοούν στην κυβέρνηση πόσο επικίνδυνα είναι αυτά που λένε;

Ο Σ.Πέτσας είναι ο υπουργός ο οποίος «μπούκωσε» τα ΜΜΕ κατά την διάρκεια της πανδημίας με τις περιβόητες «λίστες Πέτσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.