ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος με την ανάρτηση του Κ.Μπακογιάννη για την «ανάπλαση» στο Σταθμό Λαρίσης (φώτο)

Οι δυο φωτογραφίες του σταθμού Λαρίσης που όσο και αν ψάξει κάποιος δεν βρίσκει και καμία διαφορά

Σάλος με την ανάρτηση του Κ.Μπακογιάννη για την «ανάπλαση» στο Σταθμό Λαρίσης (φώτο)

Σάλο έχει προκαλέσει μια ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, με την οποία αναφέρεται στο πριν και το μετά όπως ο ίδιος γράφει στον Σταθμό Λαρίσης.

Ωστόσο, η δημοσίευση συνοδεύεται και από δυο φωτογραφίες του σταθμού Λαρίσης που όσο και αν ψάξει κάποιος δεν βρίσκει και καμία διαφορά.

Συγκεκριμένα έγραψε στο διαδίκτυο:

«Μετά την πλήρη ανάπλαση του, ένα “καινούργιο” πάρκο 4 στρεμμάτων, υποδέχεται πια εκατοντάδες ανθρώπους στον ιστορικό Σταθμό Λαρίσης.

Νέα δέντρα και θάμνοι φυτεύτηκαν, τοποθετήθηκε χλοοτάπητας μεγάλης επιφάνειας, φωτισμός Led, και ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο πάρκο σκύλων περιμένει τους τετράποδους φίλους μας!

Ένας νέος πνεύμονας πρασίνου γεννήθηκε και σ’αυτή τη γειτονιά!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.