ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε… άδεια κτίρια οι έφοδοι της αστυνομίας σε εταιρείες που σχετίζονται με το σκάνδαλο των υποκλοπών

Όλα έγιναν κατόπιν... εορτής

Σε… άδεια κτίρια οι έφοδοι της αστυνομίας σε εταιρείες που σχετίζονται με το σκάνδαλο των υποκλοπών

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες ώστε η Δικαιοσύνη να αποφασίσει να ψάξει… κατόπιν εορτής έξι εταιρείες που σχετίζονται με το δυσώδες σκάνδαλο των υποκλοπών που σημαίνει ότι πλέον είναι αργά για να βρεθούν τα οποιαδήποτε στοιχεία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το δημοσίευμα της «Καθημερινής» στο φύλλο της Τετάρτης που αποκαλύπτει ότι ένα από τα κλιμάκια έκανε «ντου» για στοιχεία σε… γιαπί.

«Ξεχωριστές ομάδες αστυνομικών πραγματοποίησαν ελέγχους σε τουλάχιστον έξι μέρη στην Αττική, ενώ ένα από τα κλιμάκια φέρεται να βρέθηκε σε μία από τις εφόδους σε χώρο ο οποίος είχε αδειάσει προ ημερών και πλέον γίνονταν οικοδομικές εργασίες», αναφέρει το δημοσίευμα, γεγονός που θα προκαλούσε γέλια εάν η υπόθεση των υποκλοπών δεν ήταν τόσο σημαντική.

Σε κάθε περίπτωση, μόνο αισιόδοξα δεν είναι τα μηνύματα που προκύπτουν σχετικά με την πορεία των ερευνών, ιδίως εάν περιλαμβάνουν επιχειρήσεις σε οικοδομές και άδεια κτίρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.