ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σφοδρές αποδοκιμασίες από τους υγειονομικούς στην αν. υπουργό Υγείας Μ.Γκάγκα και στο Ηράκλειο (βίντεο)

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά

Σφοδρές αποδοκιμασίες από τους υγειονομικούς στην αν. υπουργό Υγείας Μ.Γκάγκα και στο Ηράκλειο (βίντεο)

Τα κυβερνητικά στελέχη δεν μπορούν να σταθούν πουθενά καθώς αποδοκιμάζονται παντού σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρεθούν ιδιαίτερα δε από τη νεολαία, τους φοιτητές και τον ιατρικό κόσμο, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνέβαλε τα μέγιστα στα χρόνια διακυβέρνησής της για να διαλυθεί η δημόσια Υγεία.

Έτσι λοιπόν μετά την Αλεξανδρούπολη όπου αποδοκιμάστηκε και γιουχαΐστηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα,επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου την υποδέχτηκαν και εδώ με αποδοκιμασίες φοιτητές και υγειονομικοί.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας μετέβη στο νοσοκομείο για να εγκαινιάσει δύο τμήματα που προέρχονται από δωρεά του ιδρύματος Νιάρχος, το PET/CT και τη νέα ΜΕΘ.

«Όσο και να προσπαθούν να κάνουν τα στραβά μάτια στα τεράστια προβλήματα, δεν γίνεται να κρύψουν ότι ο μοναδικός αξονικός τομογράφος χαλάει συνεχώς και οι ασθενείς χρειάζεται να μεταφέρονται στο Βενιζέλειο για μια αξονική, ότι η αναμονή για τα τακτικά ραντεβού είναι τεράστια, ότι η λίστα αναμονής για χειρουργείο ξεπερνάει τα 6.000 άτομα μόνο για το ΠΑΓΝΗ», αναφέρουν οι υγειονομικοί σε ανακοίνωση.

Οι αποδοκιμασίες από φοιτητές ,ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε κάθε πόλη της Ελλάδος έγιναν επειδή το δημόσιο σύστημα υγείας διαλύεται επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και παραχωρούνται όλα στους ιδιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, εδώ ιδιωτικοποιείται το νερό στην υγεία θα «κολλούσαν»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.