ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σούζη τρως»: Γυναίκα έδεσε τα δόντια της με σύρμα για να μην μπορεί να τρώει (βίντεο)

Έχασε 14,3 κιλά σε επτά εβδομάδες

«Σούζη τρως»: Γυναίκα έδεσε τα δόντια της με σύρμα για να μην μπορεί να τρώει (βίντεο)

Μια γυναίκα από τη Νότια Αφρική πήρε μια «δραστική» απόφαση για να χάσει βάρος. Πήγε στον οδοντίατρο και τοποθέτησε μια συσκευή σύσφιξης ανάμεσα στα δόντια της για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Η Aviwe Mazosiwe, η οποία ήταν 106 κιλά, έπρεπε να χάσει βάρος προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους. Κατέφυγε σε μια μέθοδο που οι γιατροί δεν συνιστούσαν καθώς της πρότειναν πειθαρχία στο φαγητό και σωστή διατροφή.

Η Aviwe όμως είχε άλλη άποψη και έδειξε την πρόοδο που σημείωσε στον λογαριασμό της στο TikTok. Στις 27 Ιουνίου, τοποθετήθηκε στο στόμα της η συσκευή.

@a_vee19 It’s gonna be a hectic 6 weeks but here goes, day 1 of #slimmingwires #slimming #weightloss #fyp #LVLUPHotline #fypシ #fypage #fypagetiktok #southafricantiktok #southa #diet ♬ original sound – Makayla


Η Aviwe κράτησε κυριολεκτικά το στόμα της κλειστό για επτά εβδομάδες όταν έχασε 14,3 κιλά τρώγοντας μόνο υγρές και παχύρευστες τροφές, όπως σούπες και χυμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαδικασία σίτισης απαιτούσε υπομονή, καθώς υπήρχε πολύ λίγος χώρος για να περάσει η τροφή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.