«Στα άκρα» η σύγκρουση Κ.Βελόπουλου με Α.Μυλωνάκη – «Είναι εγκληματική οργάνωση η Ελληνική Λύση» λέει ο παραιτηθείς βουλευτής

«Έχουμε βεντέτα - Ή εγώ ή ο Βελόπουλος»!

«Στα άκρα» η σύγκρουση Κ.Βελόπουλου με Α.Μυλωνάκη – «Είναι εγκληματική οργάνωση η Ελληνική Λύση» λέει ο παραιτηθείς βουλευτής

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η σύγκρουση του Κ.Βελόπουλου με τον Α.Μυλωνάκη και ο παραιτηθείς από την Ελληνική Λύση βουλευτής είπε ότι θα αποκαλύψει πως το κόμμα «Είναι εγκληματική οργάνωση»!

«Έχουμε βεντέτα, ή εγώ ή ο Βελόπουλος», λέει ο Αντώνης Μυλωνάκης.

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε «αυτή η εγκληματική οργάνωση – που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος».

Ο κύριος Μυλωνάκης συνεχίζει λέγοντας ότι «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους – σχηματικά – για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους, Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.