
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας βρίσκεται στην Αρμενία για την 8η Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στο Ερεβάν.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Έλληνας Πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων, αποτίοντας φόρο τιμής στα 1,5 εκατομμύρια θύματα. 
Ο κ. Τασούλας τόνισε ότι η ανάγκη αποδοχής της ιστορικής αλήθειας από τον θύτη της Γενοκτονίας δεν έχει ακόμα ικανοποιηθεί, αναφέροντας ότι «η Ελλάδα έχει παρόμοια δραματικά βιώματα με την Αρμενία».

Υπογράμμισε τους βαθύς ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Αρμενίας και την κοινή προσήλωση στις αξίες της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Παλαιών Χειρογράφων Matenadaran για ξενάγηση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.