ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο Μαξίμου ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Γ.Πατούλη: Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη-Γ.Παπανικολάου (δήμαρχος Γλυφάδας) – Σκέψεις και για ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά

Για το ποιος θα λάβει το χρίσμα της ΝΔ για την υποψηφιότητα για την θέση του Περιφερειάρχη

Στο Μαξίμου ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Γ.Πατούλη: Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη-Γ.Παπανικολάου (δήμαρχος Γλυφάδας) – Σκέψεις και για ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά

Το φάλτσο του Ν.Μηταράκη τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση και ίσως κάτι αντίστοιχο συμβεί και με την παραφωνία του Γ.Πατούλη μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε όταν η Ελλάδα θρηνούσε τους χαμένους πιλότους και η συγγνώμη του Περιφερειάρχη μπορεί να μην είναι αρκετή, με το Μαξίμου να “βλέπει” και άλλες πιθανότητες όπως του νυν δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου ή του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά.

Έτσι πιο κοντά από ποτέ είναι η απόσυρση της στήριξης στον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατουλη.

Με αυτό το δεδομένο, συνεπώς, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πέρασε σήμερα την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητώντας το ενδεχόμενο καθόδου του στην περιφέρεια Αττικής. Και αυτό γιατί, όπως έλεγαν αρμόδιες γαλάζιες πηγές, η στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη εξακολουθεί να είναι «στον αέρα» .

Ο 46χρονος Γιώργος Παπανικολάου είναι δήμαρχος Γλυφάδας από το 2014. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές επανεξελέγη με ποσοστό άνω του 79%. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής (2009-2014) και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (2004-2009).

Ένα ακόμα όνομα που θα μπορούσε να παίξει με δεδομένο ότι προέρχεται από την αυτοδιοίκηση είναι αυτό του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος Βύρωνα. Πλην όμως, στους πολιτικούς κύκλους είναι γνωστό ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να επιστρέψει στον στίβο της αυτοδιοίκησης, όντας αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η οριστική απόφαση αναμένεται από Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί τη Γλυφάδα και είχε εξάρει το έργο και την προσφορά του Δημάρχου, ενώ είχε τονίσει χαρακτηριστικά «εύχομαι να πλησιάσουμε τα ποσοστά του «καπετάνιου» της Γλυφάδας στις επόμενες εκλογές».

Ο περιφερειάρχης Αττικής έφερε…βόλτες υπό τους ήχους της Κατερίνας Στανίση, ωθώντας κεντρικά στελέχη της ΝΔ να διαρρεύσουν το απόγευμα τη δυσαρέσκεια της ηγεσίας του κόμματος και να θέσουν υπό αίρεση ακόμα και τη στήριξη που του παρασχέθηκε ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο κ. Πατούλης ωθήθηκε σε άμεση αναδίπλωση μετά το γαλάζιο «άδειασμα», ζητώντας συγγνώμη. «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου», ανέφερε με δήλωσή του, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.