ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο πλευρό της Μ.Λεπέν ο Φ.Κρανιδιώτης: «Καλή επιτυχία στην καλή μου φίλη και φίλη της Ελλάδας»

«Αυτή τη φορά είναι σφοδρά πιθανό η Λεπέν να είναι η επόμενη πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας»

Στο πλευρό της Μ.Λεπέν ο Φ.Κρανιδιώτης: «Καλή επιτυχία στην καλή μου φίλη και φίλη της Ελλάδας»

Τη στήριξή του στην Μαρί Λεπέν δείχνει μέσω των social media ο επικεφαλής του κόμματος «Νέα Δεξιά» Φαήλος Κρανιδιώτης, λέγοντας μάλιστα πως είναι καλή του φίλη, αλλά και φίλη της Ελλάδας.

Παράλληλα προσθέτει πως «αυτή τη φορά είναι σφόδρα πιθανό η Λεπέν να είναι η επόμενη πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας». Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή του με μία φωτογραφία από παλαιότερη συνάντησή τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Καλή επιτυχία στην καλή μου φίλη και φίλη της Ελλάδας Μαρίν Λεπέν. Αυτή τη φορά είναι σφόδρα πιθανό να είναι η επόμενη Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, στρατηγικού συμμάχου της Πατρίδας μας και είναι καλό να υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί, που μιλούν απευθείας μαζί της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.