ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνάντηση Ρ.Τ.Ερντογάν-Κ.Σακελλαροπούλου: «Είναι καλύτερο για το μέλλον των δυο πλευρών να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο»

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που βρίσκομαι στην Αθήνα μετά από 6 χρόνια»

Συνάντηση Ρ.Τ.Ερντογάν-Κ.Σακελλαροπούλου: «Είναι καλύτερο για το μέλλον των δυο πλευρών να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο»

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η συνάντηση του Ταγίπ Ερντογάν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σας ευχαριστώ απάντησε ο Ερντογάν. «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που βρίσκομαι στην Αθήνα μετά από 6 χρόνια».

«Η επίδειξη ανθρωπιάς μετά τα τραγικά συμβάντα στις δυο χώρες έδειξαν ότι είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό για τους δυο λαούς είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η διαπίστωση αυτή μπορεί να αποτελέσει βάση για την εδραίωση ενός κλίματος για την αποφυγή εντάσεων στις διμερείς μας σχέσεις.

Αν αναλογιστούμε τι γίνεται στον περίγυρό μας είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ Ελλάδα και Τουρκία να εργαστούν από κοινού για την εδραίωση της ειρήνης και του σεβασμού του διεθνούς δικαίου προς όφελος των λαών μας και της ευρύτερης περιοχής».

Υπάρχουν ζητήματα στα οποία έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις αλλά είναι σημαντική η εμπέδωση του εποικοδομητικού κλίματος. Η παρουσία σας στην Ελλάδα αντανακλά αυτό το θετικό πνεύμα. Με τις σκέψεις αυτές κ. Πρόεδρε διαβιβάζω τις ευχές μου στον φίλο λαό της Τουρκίας για ειρήνη και ευημερία, κατέληξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε «Πιστεύω ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας θα αποτελέσει ευκαιρία να αρχίσει μια νέα εποχή στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας.

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με μια ευρεία αντιπροσωπεία υπουργών και οι υπουργοί θα κάνουν εποικοδομητικές συνομιλίες με τους ομολόγους τους βέβαια ο σκοπός είναι να ανεβάσουμε στα 10 δις τον όγκο των συναλλαγών,

Θα συζητήσουμε ποια βήματα θα κάνουμε σε όλα τα θέματα

Οι προετοιμασίες έχουν γίνει από τους υπουργούς και βάζουμε τις απαραίτητες υπογραφές, θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με πιο λογικό τρόπο.

Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο και για το μέλλον των δυο πλευρών να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο». Ερντογάν στην Ελλάδα Ερντογάν στην Ελλάδα Ερντογάν στην Ελλάδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.