ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ανακοίνωσή του στις αρχές Αυγούστου αποκάλυψε ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε στη Μαδρίτη με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας και Πρόεδρο του PSOE, Πέδρο Σάντσεθ, ενόψει της διοργάνωσης του Συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στη Μαδρίτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζήτησαν μεταξύ άλλων για τα κρίσιμα θέματα της παγκόσμιας ατζέντας, καθώς και την ανάγκη προώθησης των προοδευτικών πολιτικών, την ενδυνάμωση των σοσιαλιστικών κομμάτων και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

IMG_1849

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ανακοίνωσή του στις αρχές Αυγούστου αποκάλυψε ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Το Συνέδριο θα γίνει στη Μαδρίτη από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου και όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Σάντσεθ θα είναι ο επόμενος επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
IMG_1858
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.