ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνάντηση του Κ.Πιερρακάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων στο Λονδίνο (φώτο)

Συνάντηση είχε επίσης με τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Λονδίνο κ. Ιωάννη Τσαούση

Συνάντηση του Κ.Πιερρακάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων στο Λονδίνο (φώτο)

Σήμερα, 25/4, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης, συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα. 

Συνάντηση, είχε επίσης, με τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Λονδίνο, κ. Ιωάννη Τσαούση.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα συνάντησε σήμερα στο Λονδίνο ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα.

Τα θέματα, που μονοπώλησαν τη συζήτησή τους ήταν η καταγραφή των αναγκών των Ελλήνων, οι οποίοι διαμένουν στη Μεγάλη Βρετανία. Ιδιαίτερα δε, της φοιτητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας των Ελλήνων, οι οποίοι βρίσκονται εκεί για σπουδές ή εργασία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Λονδίνο, ο υπουργός συναντήθηκε ακόμη με τον Έλληνα πρέσβη στο Λονδίνο, κ.Ιωάννη Τσαούση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κ.Πιερρακάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στη μόνιμη έκθεση «Γιώργος Σεφέρης: ο άνθρωπος, ο ποιητής, ο διπλωμάτης» της Greece in UK. Η έκθεση έχει σαν περιεχόμενο την προβολή των σημαντικότερων πτυχών της ζωής και του έργου του ποιητή, στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο Nobel λογοτεχνίας πριν 60 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.