ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση αναζητά εσωτερικούς εχθρούς και ξένες δυνάμεις αποσταθεροποίησης»

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση αναζητά εσωτερικούς εχθρούς και ξένες δυνάμεις αποσταθεροποίησης»

«Ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

«Μετά την αναζήτηση “εσωτερικών εχθρών” και ξένων δυνάμεων που δήθεν επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, τώρα επικαλούνται τα ίδια επιχειρήματα μπροστά στο δράμα των προσφύγων στον Έβρο.

Ο γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος καλεί τους Έλληνες της διασποράς να κοινοποιήσουν μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε συνεργασία με ΜΚΟ και ξένα κράτη συνεργάζονται με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη διασπείροντας τάχα fake news για τους πρόσφυγες στον Έβρο. Είναι οι ίδιοι που πριν δυο ημέρες έλεγαν ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες, αλλά ξαφνικά εντοπίστηκαν χθες σε ελληνικό έδαφος. Οι ίδιοι που τις τελευταίες ημέρες επιχείρησαν να μετατρέψουν τον δημόσιο διάλογο σε έναν ακροδεξιό οχετό απαξίωσης της ανθρώπινης ύπαρξης που παραπέμπει στις σκοτεινές ημέρες δράσης της Χρυσής Αυγής.

Τέτοιες απόψεις που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού επανέρχονται τις τελευταίες ημέρες ως το κεντρικό αφήγημα της ΝΔ. Δεν διστάζουν να εμπλέξουν και να διχάσουν ακόμη και τους Έλληνες της Διασποράς για να υπηρετήσουν τις άθλιες μικροκομματικές τους επιδιώξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οικοδομούν ένα αυταρχικό καθεστώς, απαξιώνουν τους θεσμούς και το κράτος δικαίου και κατ επέκταση ξεφτιλίζουν τη χώρα σε όλο τον κόσμο. Μπροστά στα αδιέξοδα τους πουλάνε συνωμοσίες για εσωτερικούς εχθρούς. Δεν αργεί η στιγμή που μέσα από μια δημοκρατική και κοινωνική αναγέννηση οι πολίτες θα κάνουν παρελθόν το καθεστώς απανθρωπιάς του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.