ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ για εισβολή τουρκική στην Κύπρο: «Κανένα σχέδιο διχοτόμησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό»

ΣΥΡΙΖΑ για εισβολή τουρκική στην Κύπρο: «Κανένα σχέδιο διχοτόμησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την συμπλήρωση «47 χρόνων από την παράνομη και βάναυση τουρκική εισβολή στην Κύπρο που άφησε πίσω της χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους», αναφέρει πως «κανένα σχέδιο διχοτόμησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό».

Πρόκειται για μαύρη επέτειο με την οποία η Τουρκία επέλεξε να προκαλέσει με δηλώσεις και απαράδεκτες ενέργειες εκτός κάθε διεθνούς δικαίου, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο να στηθεί ανάχωμα από τη διεθνή κοινότητα και ειδικά την ΕΕ και τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας ΟΗΕ, απέναντι σε αυτά τα σχέδια. Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να αγωνιζόμαστε για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ – για δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, μία κυριαρχία, μία ιθαγένεια, μία διεθνή προσωπικότητα, χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό του κυπριακού λαού, ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων, και των προοδευτικών δυνάμεων που αγωνίζονται για τον τερματισμό της Κατοχής και την επίλυση του Κυπριακού σε αυτήν τη βάση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.