ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης αναβάθμισε τους Κολοκούρη & Τσουβάλα που αποπέμψαμε ως υπεύθυνους για το Μάτι»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης αναβάθμισε τους Κολοκούρη &  Τσουβάλα που αποπέμψαμε ως υπεύθυνους για το Μάτι»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αναπαραγωγή fake news σχετικά με την αναβάθμιση του κατηγορούμενου για το Μάτι, Στέφανο Κολοκούρη σε αρχηγό της πυροσβεστικής και και του αποπεμφθέντα ως υπεύθυνο Κωνσταντίνο Τσουβάλα σε γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει σε ανακοίνωση του:

«Σε ερώτηση της κας Σαμαρά από το News247 γιατί η ΝΔ αναβάθμισε τους υπαίτιους στο Μάτι, ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση. Είπε ότι τους αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν».

Υπενθυμίζουμε πως η κυβέρνηση έκανε τον κ.Κολοκούρη αρχηγό της Πυροσβεστικής παρόλο που τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται εκτός φυλακής με εγγύηση 5.000 ευρώ!

Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας έγινε πράγματι αρχηγός της ΕΛΑΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2016 και αποστρατεύτηκε το 2018 μετά την τραγωδία στο Μάτι και πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε αφήνοντας ενεούς τους πάντες να τον κάνει γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον Ιούλιο του 2019.

Η στιχομυθία στη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

Δημοσιογράφος «Ο κ. Τσίπρας σας κατηγόρησε ότι όχι μόνο κρατήσατε αλλά αναβαθμίσατε πρόσωπα τα οποία εκείνος εξεδίωξε μετά το Μάτι. Πώς απαντάτε σε αυτή την κριτική»;

-Κ.Μητσοτάκης: «Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεστε»

-Δημοσιογράφος: «Στους Κολοκούρη και Τσουβάλα»

-Κ. Μητσοτάκης: «Ο αρχηγός της αστυνομίας έγινε υπαρχηγός επί ΣΥΡΙΖΑ. Και στη συνέχεια λόγω της φυσικής επετηρίδας έγινε αρχηγός. Φαντάζομαι αν ήξερε κάτι ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε προχωρήσει σε αυτή την επιλογή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.