ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α. Τσίπρας για Γ. Καπουτζίδη: «Έχει δίκιο – Πολιτικός γάμος για όλους στην επόμενη κυβέρνηση»

Α. Τσίπρας για Γ. Καπουτζίδη: «Έχει δίκιο – Πολιτικός γάμος για όλους στην επόμενη κυβέρνηση»

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε με μία ανάρτηση στο Twitter το ερώτημα που έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον Πρωθυπουργό για το θέμα διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει δίκιο. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να έχει λιγότερα δικαιώματα», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τα ερωτήματα που έθεσε στον πρωθυπουργό ο Γιώργος Καπουτζίδης σε χθεσινή ομιλία του σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν με το σύμφωνο συμβίωσης και ταυτότητα φύλου. Είναι πια ώριμο να ολοκληρωθούν», συμπλήρωσε ο Α. Τσίπρας και δεσμεύτηκε ότι «στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους».

Υπενθυμίζεται πως κατά την παρέμβασή του στην εκδήλωση με θέμα «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων.

Μεταξύ άλλων, είπε πως θέλει να θέσει στον πρωθυπουργό την εξής ερώτηση: «Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ’ αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου;». Και πρόσθεσε, χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.