Tο Μέγαρο Μαξίμου απάντησε ειρωνικά στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές πριν τη ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε νωρίτερα προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να κάνει εκλογές πριν τη ΔΕΘ ώστε να «γλιτώσει» την άνοδο στη Βόρεια Ελλάδα, προβλέποντας νέες αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η ειρωνική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση πηγών του Μαξίμου.

«Κίνδυνος θερμοπληξίας…»

Συγκεκριμένα οι κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ανέφεραν:

«Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή όμως πριν τις εκλογές που θα χάσει στο τέλος της τετραετίας, θα μεσολαβήσουν η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ , η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως «ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς», η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε…»