ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρον-άρον έσβησε τον λογαριασμό του στο Facebook ο «χρυσός σερβιτόρος» του Μαξίμου

Άρον-άρον έσβησε τον λογαριασμό του στο Facebook ο «χρυσός σερβιτόρος» του Μαξίμου

Παρελθόν από το facebook είναι η προσωπική σελίδα του στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά, Μανώλη Πετσίτη, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις γύρω από τις «χρυσές» απολαβές του πρώην σερβιτόρου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μιλούν πως η απόφαση να κατέβει η σελίδα από το Facebook ήρθε μετά από… άνωθεν εντολή.

Στην προσωπική του σελίδα, το ακριβοπληρωμένο «στέλεχος επιχειρήσεων» κατέγραφε κυρίως στιγμές της προσωπικής του ζωής, από τις εξορμήσεις του στο Κολωνάκι και τις καλοκαιρινές του διακοπές του στην Πάρο ως τις βραδυνές εξόδους του στην αγαπημένη του τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου.

Πλέον, οι αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες του στενού φίλου και εξ απορρήτων συμβούλου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, έστρεψαν πάνω του απότομα τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως αποκαλύφθηκε, ο Μανώλης Πετσίτης κατάφερε, μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, να εκτοξευθεί επιχειρηματικά από ένας απλός σερβιτόρος ενώ η συνεργασία του με την ELFE προκάλεσε νέα ερωτηματικά γύρω από το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.