ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έξω συγκρούσεις και χημικά – Μέσα σινιέ συνολάκια από Περιστέρα, Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου, Τζάκρη (φώτο)

Έξω συγκρούσεις και χημικά – Μέσα σινιέ συνολάκια από Περιστέρα, Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου, Τζάκρη (φώτο)

Ενώ έξω από το Παλέ ντε Σπορ μαίνονταν οι συγκρούσεις ΜΑΤ και διαδηλωτών με την αστυνομία να κάνει και χρήση χημικών, μέσα το κλίμα ήταν διαφορετικό.

Το παρών στην ομιλία του πρωθυπουργού έδωσαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Νίκος Παπάς, η Εφη Αχτσιόγλου, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης. Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρισκόταν και η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η κα Μπαζιάνα για την εμφάνισή της επέλεξε γκρι κοστούμι με λευκό πουκάμισο συνδυάζοντάς το με μαύρες γόβες.

Στο Παλέ ντε Σπορ βρέθηκε και η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία προαλείφεται για υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης φόρεσε μαύρο παντελόνι με ασορτί τοπ και καφέ σακάκι, κάνοντας μια απλή εμφάνιση.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετα και χαμογελούσαν στον φακό. Μάλιστα, ο κ. Φάμελλος είχε αναλάβει χρέη φωτογράφου, απαθανατίζοντας σε smartphone τους συναδέλφους του. Τα πηγαδάκια πολλά και οι χειραψίες, ακόμη, περισσότερες, ωστόσο, μία ήταν αυτή που τράβηξε λίγο παραπάνω τα βλέμματα. Ηταν όταν η Περιστέρα Μπαζιάνα χαιρέτησε την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Φωτογραφίες: IntimeNews

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.