ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π. Πολάκης για τον αντικαπνιστικό: «Οι μισοί βουλευτές της ΝΔ είναι πιο φανατικοί καπνιστές από μένα»

Π. Πολάκης για τον αντικαπνιστικό: «Οι μισοί βουλευτές της ΝΔ είναι πιο φανατικοί καπνιστές από μένα»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για παλαιότερες φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει στο υπουργείο.

Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα του και πρόσθεσε: «Είχαμε σύσκεψη με προμηθευτές αιμοδυναμικών όπου τους αναγκάσαμε να μειώσουν σημαντικά τις τιμές τους. Μετά την σύσκεψη ένας από αυτούς που μετείχαν και ήταν δυσαρεστημένος με έβγαλε φωτογραφία να καπνίζω».

Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκριτικό ενδιαφέρον όσον αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος και ανέφερε πως ο ίδιος ούτε μέσα στην ολομέλεια, ούτε στο σπίτι του καπνίζει.

«Η επιλογή του καπνίσματος είναι προσωπική. Εδώ μέσα, όπως και στο σπίτι μου, δεν έχω καπνίσει. Μιλάτε για το κάπνισμα. Όσες φορές το αναφέρετε, τόσες ψήφους πήρα. Αν θέλετε να είστε ριζοσπαστικοί για το κάπνισμα, γιατί δεν βάζετε μάθημα στα σχολεία για την απαγόρευση του καπνίσματος; Ό,τι έκανε ο Αβραμόπουλος θα κάνετε και εσείς. Πηγαίνετε να πείτε στους αστυνομικούς που είναι σε λαγκάδια και χωριά, να πάνε στα καφενεία να βάλουν πρόστιμα».

Τι είπε ο Πολάκης για τα αντικαπνιστικά μέτρα στη βουλή
Πάντως όσον αφορά τα μέτρα που λαμβάνει ο Πρόεδρος της Βουλής προκειμένου να μην καπνίζουν οι βουλευτές στο κοινοβούλιο, ο κ. Πολάκης δυσανασχέτησε λέγοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εδώ στην Βουλή μέσα οι μισοί συνάδελφοι βουλευτές της ΝΔ είναι πιο φανατικοί καπνιστές. Μας έχει υποχρεώσει ο Τασούλας να καπνίζουμε 40 νοματαίοι σε ένα χώρο που είναι στρούγκα. Ενώ πριν ήταν δυο καφενεία, ένα καπνιζόντων και ένα μη καπνιζόντων. Αυτή είναι η υποκρισία και η κακομοιριά που σας διακρίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.