ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Π. Σκουρλέτης: «Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για τους λίγους και ισχυρούς»

Π. Σκουρλέτης: «Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για τους λίγους και ισχυρούς»

«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση με ημίμετρα, οπαδός μιας αντίληψης που αντιλαμβάνεται την παρούσα κρίση ως μια άλλη μορφή αναδιάρθρωσης, προς όφελος των λίγων και ισχυρών», δηλώνει ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, υποστηρίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι κυριολεκτικά θα είναι ‘φτερό στον άνεμο’ στο νέο σκηνικό».

Ο κ. Σκουρλέτης μιλά για την επικείμενη παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που θα αφορά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την περίοδο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, με έμφαση στους τομείς της εστίασης, του τουρισμού και της απασχόλησης.

Αναφέρει ότι ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών σε αυτές τις συνθήκες «θα συνιστούσε ακραίο τακτικισμό» και θα αποτελούσε «προσπάθεια της κυβέρνησης να μην βρεθεί τους επόμενους μήνες αντιμέτωπη με τα προβλήματα που πολλαπλασιάζει η λαθεμένη πολιτική της». Τονίζει ότι η υπόθεση της διεύρυνσης του κόμματος, της ένταξης νέων μελών δεν σταμάτησε ποτέ και υπογραμμίζει πως το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να στηρίζεται και να προωθεί με κοινωνικοοικονομικούς όρους τη συμμαχία των αυτοαπασχολούμενων, των μισθωτών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών».

Σχετικά με το Κίνημα Αλλαγής, αναφέρει ότι «το τελευταίο διάστημα, πράγματι η ηγεσία του δείχνει να οριοθετείται απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό», κάτι που «έχει μια ξεχωριστή σημασία για τη δυνατότητα αναζήτησης μιας στέρεης προγραμματικής σύγκλισης και συνεργασίας σε μια ισότιμη βάση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως δεν ισχύουν διλήμματα όπως «ποιοι είναι υπέρ της διεύρυνσης και ποιοι κατά», «ποιοι υποστηρίζουν τη λογική ενός καθαρού κόμματος του 3% ή θέλουν ένα μεγάλο κόμμα». Υπογραμμίζει ότι «ο ειλικρινής συντροφικός διάλογος στη βάση μιας δημοκρατικής λειτουργίας και κουλτούρας είναι ο μόνος δρόμος υπέρβασης των όποιων αρρυθμιών εμφανίζονται κατά καιρούς», ενώ σχολιάζοντας δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον ίδιο και άλλους να υλοποιούν σχέδιο εναντίον του χώρου, υπογραμμίζει ότι «μόνο γέλια προκαλούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.