ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Σκουρλέτης: «Μεγάλος κίνδυνος να έρθει μνημόνιο» (βίντεο)

Π.Σκουρλέτης: «Μεγάλος κίνδυνος να έρθει μνημόνιο» (βίντεο)

Ο Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση ενδέχεται να εφαρμόσει δημοσιονομική πειθαρχία στην οικονομία, εν είδει μνημονίου.

«Μεγάλος κίνδυνος να έρθει μνημόνιο. Αποκρυπτογραφώντας τα μέτρα της κυβέρνησης, έχει προωθηθεί η κατά 20% μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό πολύ μας προβληματίζει» ανέφερε σχετικά ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, προσέθεσε, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε μια οικονομία που έτρεχε με ρυθμούς ανάπτυξης ύψους 2,8% «και τέλος 2019, προ κορωνοϊού, ήταν στο 1% η ανάπτυξη».

2,8 έτρεχε η οικονομία που παραδώσαμε, και στο τέλος του 2019, προ κορωνοϊού, έκλεισε στο 1%

Ως εκ τούτου, ο κ. Σκουρλέτης, σχολίασε το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα στήριξης που παρουσίασε χθες το κόμμα του.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε στη ζωή επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας, στο μεγαλύτερό τους μέρος, με μια εμπροσθοβαρή λογική, γιατί καταλαβαίνουμε ότι αν τα πράγματα κινηθούν από μόνα τους, θα χειροτερέψουν και έρθουμε ενώπιον μιας μη αναστρέψιμης ύφεσης» υπογράμμισε.

Στο ερώτημα εάν το παραπάνω πακέτο μέτρων στήριξης είναι υπέρογκο και μετρημένο, υποστήριξε ότι «είναι η πρώτη φορά που αντιπολίτευση καταθέτει συγκεκριμένη δέσμη μέτρων, κοστολογημένη, με την αντίστοιχη πηγή χρηματοδότησης για το κάθε μέτρο».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «εκτός τόπου και χρόνου» το ζήτημα της εκλογής αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση, καθώς «είμαστε σε μια στιγμή που όλα τα κόμματα πρέπει να απαντήσουν στα ζωτικά ζητήματα της χώρας και του λαού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι στον ορίζοντά μας το συνέδριο, δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε, από τη στιγμή που δεν ξέρουμε την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης. Είναι έξω από την ατζέντα μας αυτά τα θέματα. Και ο ίδιος Τσίπρας έχει απαντήσει ότι το μείζον δεν είναι ο τρόπος εκλογής. Άλλες είναι οι προκλήσεις σε σχέση με το ρόλο του σύγχρονου ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε με νόημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.