ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγία Σοφία: Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει

Αγία Σοφία: Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση τους προς την Κομισιόν ζητούν από τη διεθνή κοινότητα να παρέμβει και να αποτραπεί η απόφαση του τουρκικού ΣτΕ να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

Η κίνηση αυτή εγείρει την θρησκευτική επιθετικότητα και αποτελεί κίνηση με βαθιά πολιτική σημασία καθώς «καταργεί» το κοσμικό κράτος και επιδιώκει τη σταθερή ισλαμοποίηση που το κόμμα του κ. Ερντογάν επιβάλει.

Η Κομισιόν ερωτάται για τη θέση που θα πάρει προς μία υποψήφια προς ένταξη χώρα, που αγνοεί την πολιτισμική πολυμορφία και τις ευαισθησίες όλων των τμημάτων του πληθυσμού της μια τέτοια ενέργεια.

Οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

Δημήτρης Παπαδημούλης

Κώστας Αρβανίτης

Αλέξης Γεωργούλης

Πέτρος Κόκκαλης

Στέλιος Κούλογλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έλενα Κουντουρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.