ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Χαρίτσης: «Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ καταδεικνύουν την πλήρη κατάρρευση των κλάδων καταλυμάτων και εστίασης»

Α.Χαρίτσης: «Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ καταδεικνύουν την πλήρη κατάρρευση των κλάδων καταλυμάτων και εστίασης»

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης, δήλωσε σήμερα Τρίτη 22/9 πως «τα σημερινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για κατακρήμνιση του τζίρου στις επιχειρήσεις καταλυμάτων κατά 94,3% και στην εστίαση κατά 59% στο δεύτερο τρίμηνο, καταδεικνύουν με τον πιο αδιάψευστο τρόπο την πλήρη κατάρρευση σε δύο κλάδους που, όπως επισημαίνει και η ΕΛΣΤΑΤ, έχουν ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία για το σύνολο της ελληνικής οικονομίας».

Στη δήλωσή του, ο Αλέξης Χαρίτσης τονίζει πως «απαιτείται αλλαγή πολιτικής», ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτείνει μέτρα συγκεκριμένα και κοστολογημένα για άμεση στήριξη της πραγματικής οικονομίας: επιδότηση της εργασίας, μη επιστρεπτέα ενίσχυση των επιχειρήσεων, μείωση του ΦΠΑ για τους πληττόμενους κλάδους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εμμονή της κυβέρνησης σε μέτρα αναστολής της εργασίας και απλής μετάθεσης των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων για λίγους μήνες, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την πρωτοφανή καθίζηση, αλλά οδηγεί ήδη σε χιλιάδες λουκέτα, εκτίναξη της ανεργίας και βαθιά ύφεση», καταλήγει ο Αλέξης Χαρίτσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.