ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ξύπνησε» ο Α.Τσίπρας; – Μετά τα περί «νέου Μπέργκαμο» έθεσε ζήτημα καραντίνας – «Δεν θα μπει η Δημοκρατία σε καραντίνα»

«Ξύπνησε» ο Α.Τσίπρας; – Μετά τα περί «νέου Μπέργκαμο» έθεσε ζήτημα καραντίνας – «Δεν θα μπει η Δημοκρατία σε καραντίνα»

Μετά τις δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη περί νέου Μπέργκαμο που λειτούργησαν ως άλλοθι της κυβέρνησης για να επιβάλλει νέα καραντίνα ομολογώντας την πλήρη αποτυχία των μέτρων και lockdown που έχει επιβάλλει από τον Μάρτιο και μετά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για πρώτη φορά «ενοχλήθηκε» από όλη αυτή την βιβλική καταστροφή.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για «φίμωτρο» στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες αφού αναβλήθηκε η αυριανή συζήτηση στη Βουλή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Α.Τσίπρα:

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown

Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα.

Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη.

Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα.

Γι’ αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Υπενθυμίζεται ότι εχθές προχώρησε σε δηλώσεις από τη Θεσσαλονίκη για κίνδυνο «νέου Μπέργκαμο» δίνοντας πάτημα στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέα καραντίνα τη στιγμή που έχει το 1/10 των κρουσμάτων και των θανάτων μιας χώρα όπως το Βέλγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο φόβος και η αγωνία που έχουμε είναι να μην αντιμετωπίσουμε καταστάσεις Μπέργκαμο. Δηλαδή να μην βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή εκείνη όπου θα γίνεται επιλογή ασθενών που θα τους παρασχεθεί η βοήθεια στην εντατική μονάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.