ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία όχι ως θέμα δημόσιας υγείας αλλά ως ευκαιρία καταστολής»

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία όχι ως θέμα δημόσιας υγείας αλλά ως ευκαιρία καταστολής»

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τονίζει σε ανακοίνωσή του σχετικά με την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων πως «για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση αποδίδει σε δήθεν εισηγήσεις της επιτροπής τη δική της πολιτική απόφαση για απαγόρευση συναθροίσεων».

«Και για πολλοστή φορά διαψεύδεται, αφού ο κ. Βατόπουλος ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε η επιτροπή εισηγήθηκε κάτι τέτοιο» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «η αυτονόητη τήρηση μέτρων προστασίας και αποφυγής συνωστισμού δεν μπορεί να αποτελεί πρόσχημα της κυβέρνησης για αυθαίρετες και αντιδημοκρατικές αποφάσεις».

«Αντιμετωπίζει την πανδημία όχι ως θέμα δημόσιας υγείας αλλά ως ευκαιρία καταστολής» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

https://twitter.com/syriza_gr/status/1353993127946838016

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «συνεχίζει με κινήσεις πανικού να κρύβεται με ψέματα πίσω από την επιτροπή, την ώρα που αρνείται τα αυτονόητα για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά της επιτροπής επιβεβαιώνει πως λαμβάνει αποφάσεις ερήμην της» σημειώνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.