ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Σκουρλέτης: «Εάν συμβεί το οτιδήποτε σήμερα στην Αθήνα την απόλυτη ευθύνη θα την έχει ο κ.Χρυσοχοΐδης & η κυβέρνηση»

Π.Σκουρλέτης: «Εάν συμβεί το οτιδήποτε σήμερα στην Αθήνα την απόλυτη ευθύνη θα την έχει ο κ.Χρυσοχοΐδης & η κυβέρνηση»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πάνος Σκουρλέτης, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής δήλωσε σχετικά με το σημερινό φοιτητικό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, πως για οτιδήποτε τυχόν συμβεί σε περίπτωση που η αστυνομία απαγορεύσει τη διεξαγωγή του την ευθύνη θα τη φέρει η κυβέρνηση.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, «παίρνω το λόγο για να κάνω μια δήλωση ενώπιον της Βουλής. Σε λίγες ώρες πρόκειται να γίνει ένα συλλαλητήριο φοιτητικό ενάντια στο νομοσχέδιο που προτίθεται να καταθέσει η κυβέρνηση. Ένα νομοσχέδιο το οποίο πέραν όλων των άλλων αντιδραστικών και αντιεκπαιδευτικών ρυθμίσεων προτείνει την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Εκ μέρους της κυβέρνησης και της ΕΛΑΣ το συλλαλητήριο αυτό έχει απαγορευτεί.

​Πρόκειται κατάφωρα για μια αντισυνταγματική πρακτική. Και θέλω να πω απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση και τους συναδέλφους της πλειοψηφίας να μην διανοηθεί να απαγορεύσει το συνταγματικό δικαίωμα των φοιτητών και των φοιτητριών να διαδηλώσουν, με πρόσχημα την πανδημία.​

Εάν συμβεί το οτιδήποτε σήμερα στην Αθήνα, την απόλυτη ευθύνη θα την έχει ο κ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση. Είναι απολύτως υποκριτικό ότι στο όνομα της πανδημίας, τη στιγμή που 200 μέτρα από τα Προπύλαια που γίνεται το συλλαλητήριο, χιλιάδες πολίτες ψωνίζουν, ότι υποτίθεται προστατεύουμε από τη διάδοση του κορωνοϊού, όχι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας: Δημοκρατία φοβάστε μην πάθετε όχι κορονοϊό».

Και κατέληξε: «Τελειώνω λέγοντας το εξής: επειδή συζητάμε και ένα νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας και είναι μάλιστα στη συγκυρία της συζήτησης για τα θέματα της πατέντας, χθες μάλιστα έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα ψηφοφορία στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Νομίζω ότι εκ μέρους της κυβέρνησης η μόνη της έγνοια είναι η πρόσβαση σε μια πατέντα. Στην πατέντα της χούντας, όπως μας την παρουσίασε ο κ. Συρίγος ο οποίος μας είπε ότι θα πρέπει να ακολουθούμε την πρακτική του 1969 για ίδρυση αστυνομικών τμημάτων στα πανεπιστήμια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.