Ν.Ηλιόπουλος: «Το μπάχαλο της κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες θα μείνει στην μνήμη των πολιτών»

Ν.Ηλιόπουλος: «Το μπάχαλο της κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες θα μείνει στην μνήμη των πολιτών»

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση δημιούργησε μπάχαλο τα τελευταία 24ωρα σε ολόκληρη την χώρα λόγω της κακοκαιρίας, ενώ ζήτησε από τον Χρήστο Ταραντίλη να σταματήσει την φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τις τελευταίες 48 ώρες οι κάτοικοι της Αττικής ζουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους το τι σημαίνει “επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη”», επισημαίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ολόκληρες περιοχές βρίσκονται ακόμα χωρίς ρεύμα και νερό, και οι απεγνωσμένοι πολίτες μάταια ζητούν βοήθεια από τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα. Εχθές εκατοντάδες πολίτες ξεροστάλιαζαν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ γιατί κανείς δεν τους ενημέρωνε πως διακόπηκαν τα δρομολόγια

Τα εκχιονιστικά, δε, μέσα στην πόλη εμφανίζονται μόνο στους δρόμους που πρόκειται να περάσει ο πρωθυπουργός. Την ίδια ώρα η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη βλέπει μέσα στη Βουλή να ψηφίζεται από την κυβέρνηση ο τριπλασιασμός των μισθών των γαλάζιων goldenboys, σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μπάχαλο και την αλαζονεία της κυβέρνησης θα θυμούνται οι πολίτες και από αυτή την περιπέτειά που τους έβαλε ο κ. Μητσοτάκης», τονίζει καταλήγοντας ο Νάσος Ηλιόπουλος, και απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο προσθέτει: « Γι’ αυτό καλό θα ήταν ο κ. Ταραντιλης να θυμηθεί ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση, να σταματήσει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσει να απαντά στους πολίτες», κατέληξε ο εκπροσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.