ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επεισόδια στη Ν.Σμύρνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Επεισόδια στη Ν.Σμύρνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή του Προέδρου του, μέσω του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του κόμματος Χρήστου Σπίρτζη προχώρησε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για απρόκλητη βία ενάντια σε πολίτες στη Νέα Σμύρνη.

«Μετά τα πρωτοφανή γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, μετά τις φωνές «Πονάω» ενός νέου ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών πονάμε όλοι» δήλωσε ο κ Σπίρτζης, προσκομίζοντας υλικό από τους ξυλοδαρμούς και τα «προκλητικά» γεγονότα.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ από το υλικό προκύπτει η τέλεση αδικημάτων όπως:

• της κατάχρησης εξουσίας,

• της παράβασης καθήκοντος,

• της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης

• του βασανισμού συλληφθέντα

• της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Με τη μηνυτήρια αναφορά ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την διερεύνηση των έκνομων πράξεων, να μην περιοριστεί μόνο στους φυσικούς αυτουργούς, αλλά να υπάρξει ενδελεχής διερεύνηση και για τους ηθικούς αυτουργούς, για όσους δηλαδή έδωσαν γραπτές ή προφορικές εντολές και που υποστήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο τις πράξεις βίας κατά των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.