Α.Τσίπρας: Αυτά είναι τα περιστατικά κυβερνητικής βίας στα οποία αναφέρθηκε (βίντεο)

Α.Τσίπρας: Αυτά είναι τα περιστατικά κυβερνητικής βίας στα οποία αναφέρθηκε (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στη Βουλή για περιστατικά κυβερνητικής βίας τα οποία έχουν συμβεί όσο καιρό είναι στην κυβέρνηση η ΝΔ.

Θυμίζουμε τις περιπτώσεις με βίντεο, όπως τις ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

Όταν τον Οκτώβρη του 2019, η αστυνομία έμπαινε σε κινηματογράφους για να βγάζει νέους ανθρώπους σηκωτούς επειδή έβλεπαν το “Joker”.

Όταν το Δεκέμβρη του 2019, μαινόμενοι άνδρες της ΔΡΑΣΗ έμπαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Ινδαρέ, τον έδεναν πισθάγκωνα, του έβαζαν κουκούλα και τον βασάνιζαν.

Όταν τον περασμένο Φλεβάρη, άνδρες των ΜΑΤ στη Χίο έσπαγαν αμάξια και έβριζαν τους κατοίκους αποκαλώντας τους τουρκόσπορους.

Όταν η αστυνομία τον Οκτώβρη, ξυλοκοπούσε και προχωρούσε σε συλλήψεις μαθητών στο Μαρούσι, τους οποίους κρατούσε επί τέσσερις μέρες φυλακισμένους στη ΓΑΔΑ σαν κοινούς εγκληματίες.

Όταν το Μάϊο η αστυνομία επιτέθηκε αναίτια σε νέους και νέες που απλά κάθονταν στις πλατείες στην Αγ. Παρασκευή, την Κυψέλη, την Καλλιθέα και την Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν άνδρες των ΜΑΤ το Νοέμβρη, ψέκαζαν πεντάχρονο παιδί με τη μητέρα του σε έφοδό τους σε καφετέρια στο Γαλάτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.