ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το μήνυμα του Α.Τσίπρα για τα 50 χρόνια από το «έπος του Γουέμπλεϊ» (φώτο)

Το μήνυμα του Α.Τσίπρα για τα 50 χρόνια από το «έπος του Γουέμπλεϊ» (φώτο)

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 50 ετών από τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Άγιαξ – Παναθηναϊκός.

«Συμπληρώνεται σήμερα ακριβώς μισός αιώνας από το έπος του Wembley, τη σπουδαιότερη διάκριση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο», αναφέρει ο κ. Τσίπρας.

«Έντεκα αυτοί, έντεκα κι εμείς» συνήθιζε να λέει ο Φέρεντς Πούσκας, ο άνθρωπος που είχε καθοριστική συμβολή στο να μεγαλώσει μια ολόκληρη γενιά με τις αφίσες του Δομάζου, του Αντωνιάδη και του Οικονομόπουλου πάνω από το παιδικό της κρεβάτι», προσθέτει.

«Το Wembley δεν ήταν απλά ένα ποδοσφαιρικό γεγονός. Ήταν η απόδειξη ότι με πίστη, δουλειά και σχέδιο καμία υπέρβαση δεν είναι ανέφικτη. #panathinaikos #EtosWembley», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CPnKTlStAtF/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.