ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Πολάκης: «Δεν έχω εμβολιαστεί μέχρι στιγμής – Δεν έχει νόημα τώρα»

Π.Πολάκης: «Δεν έχω εμβολιαστεί μέχρι στιγμής – Δεν έχει νόημα τώρα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, υποστήριξε πως δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα και πως θα αποφασίσει εάν θα εμβολιαστεί Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

«Οχι μέχρι στιγμής. Θα αποφασίσω τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με το αν εμβολιάστηκε.

«Ο κ. Πολάκης έχει δηλώσει ότι είναι ενεργός χειρουργός και ότι χειρουργεί κανονικά. Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο ακόμη. Αυτό πέραν όλων των άλλων είναι και σοβαρό ιατρικό ζήτημα την ώρα που το κόμμα του δέχεται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού», γράφει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος προηγουμένως είχε κατηγορήσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για διασπορά ψευδών ειδήσεων και θεωριών συνομωσίας αναφορικά με όσα είχε δηλώσει για τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.