ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Τσίπρας για Πανελλαδικές: Δύναμη και κουράγιο στις μαθήτριες και τους μαθητές

«Η σκέψη μου είναι στα παιδιά που σε όλο και πιο δύσκολες συνθήκες δίνουν την προσωπική τους μάχη»

Α.Τσίπρας για Πανελλαδικές: Δύναμη και κουράγιο στις μαθήτριες και τους μαθητές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων «δύναμη, κουράγιο, τις πιο θερμές μου ευχές στις μαθήτριες, τους μαθητές και τις οικογένειές τους».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Χθες ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις στα επαγγελματικά λύκεια και σήμερα στα γενικά λύκεια. Η σκέψη μου είναι στα παιδιά που σε όλο και πιο δύσκολες συνθήκες -φρόντισε και φέτος η υπουργός Παιδείας γι’ αυτό, κόβοντας κι άλλες θέσεις στα Πανεπιστήμια- δίνουν την προσωπική τους μάχη.

Σήμερα όμως, για χιλιάδες 17χρονα και 18χρονα παιδιά, είναι η αρχή της διαδρομής και όχι το τέλος του κόσμου, όπως συχνά νομίζουν, φορτωμένα από την πίεση και τις αγωνίες των μεγάλων.

Δύναμη, κουράγιο, τις πιο θερμές μου ευχές στις μαθήτριες, τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Με την υπενθύμιση ότι τώρα αρχίζει μια διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις, ευκαιρίες και προκλήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλει πίστη, θέλει αγώνα, όμως εσείς είστε η γενιά στην οποία ακουμπάμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.