ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Βίτσας για Σ.Κασσελάκη: «Είναι ένας άνθρωπος που ακολουθεί μία συγκεκριμένη τακτική»

«Πρέπει να του πιστωθεί ότι προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας και οι εκλογές έγιναν πιο γνωστές»

Δ.Βίτσας για Σ.Κασσελάκη: «Είναι ένας άνθρωπος που ακολουθεί μία συγκεκριμένη τακτική»

Ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας σε δηλώσεις του απάντησε στην άποψη που εκφράζουν ορισμένοι, ότι ο κ. Κασσελάκης σε λιγότερο από έναν μήνα, εμφανίστηκε και «πήρε» το κόμμα.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα είπε «αφήστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλά και αυτό αν συμβεί θα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το σκεφτούμε, να το μελετήσουμε.

Είναι ένα καινούργιο στοιχείο, δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος γενικά ήταν άγνωστος και στο κόμμα και θα λέγαμε στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας, βάζει υποψηφιότητα, ακολουθεί μία τακτική συγκεκριμένη και νομίζω ότι σωστά το χαρακτήρισε ο Τσακαλώτος “Μεταπολιτική”».

Μιλώντας, στο , ο κ. Βίτσας αναφερόμενος στην προσέλευση στην εκλογική διαδικασία, επισήμανε ως «πάρα πολύ σημαντικό και πολύ θετικό το γεγονός ότι 147 χιλιάδες άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, πήραν μέρος στη διαδικασία για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ». «Τις προσδοκίες μας τις ξεπέρασε. Δηλαδή οι καλύτερες προσδοκίες, προσωπικά που είχα, ήταν γύρω στους 100.000» προσέθεσε.

«Ήταν μια διαδικασία μετά από μια διπλή ήττα στις βουλευτικές εκλογές και την παραίτηση του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα, τα τελευταία 15 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε μάλλον θα πρέπει να συνδυαστεί, για να μπορέσει κανείς να εκτιμήσει αυτούς, τις δεκάδες χιλιάδες τους ανθρώπους, το ένα με τα μεγάλα προβλήματα που αυτή τη στιγμή ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, πυρκαγιές, πλημμύρες, ακρίβεια και τα λοιπά, που κάνουν ακόμα πιο απαραίτητη την ύπαρξη και τη λειτουργία και της Αριστεράς και ιδιαίτερα όταν είναι κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι το ένα και βεβαίως θα πρέπει να πιστωθεί και το γεγονός ότι εμφανίστηκε και ένα άλλο πρόσωπο, μια άλλη διαδικασία, εννοώ τον κ. Κασσελάκη, τον σύντροφο τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος, θα έλεγε κανένας, προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας και με αυτό τον τρόπο και οι εκλογές έγιναν πιο γνωστές» συμπλήρωσε ο κ. Βίτσας, επαναλαμβάνοντας την στήριξή του στην υποψηφιότητα της κ. Αχτσιόγλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.