ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Βίτσας για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ταχύτητα και γρηγοράδα – Ακόμα και μέσα στον Ιουλίου»

«Έχουμε την δυνατότητα και τα εργαλεία να το καταφέρουμε»

Δ.Βίτσας για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ταχύτητα και γρηγοράδα – Ακόμα και μέσα στον Ιουλίου»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή για τις εξελίξεις στο κόμμα μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως τόνισε ο κ. Βίτσας στο LiveNews αναφορικά με το πως θα πρέπει να κινηθούν τα νήματα στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της εκλογής του προέδρου από εδώ και πέρα «η ταχύτητα και η γρηγοράδα – χωρίς προχειρότητα – θα πρέπει να επικρατήσει, ακόμα και μέσα στον Ιουλίου.

Έχουμε την δυνατότητα και τα εργαλεία να το καταφέρουμε και φαντάζομαι ότι ο κομματικός λαός, τα μέλη μας, θα ανταποκριθούν».

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις ξεκαθάρισε ο κ. Βίτσας: «Θα συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία τώρα και αυτή θα θέσει όλο το συνολικό πρόγραμμα μέχρι και την εκλογή των ανώτερων οργάνων και την σύγκληση του έκτακτου συνεδρίου».

Όσο για το ποια είναι η σωστή κατεύθυνση για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «για να κερδίσεις του κεντρώους (ψηφοφόρους), χρειάζεσαι αριστερές προτάσεις και αριστερές λύσεις, διαφορετικά προσανατολίζεις τον κόσμο σε άλλα κόμματα. Ένα παράδειγμα της αριστερής σκέψης είναι η κρατικοποίηση της ΔΕΗ».

Σχετικά με την υποψηφιότητα της Έφη Αχτσιόγλου για την προεδρεία του κόμματος σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας: «Όλα τα ονόματα που ακούγονται είναι καλά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί καμία υποψηφιότητα από κανέναν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.