ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διαφωνεί με την πρόταση για δημοψήφισμα ο Δ.Τεμπονέρας: «Δεν στήνουμε λαϊκά δικαστήρια στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Η ανάκληση της πρότασης Κασελάκη είναι όρος για να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας

Διαφωνεί με την πρόταση για δημοψήφισμα ο Δ.Τεμπονέρας: «Δεν στήνουμε λαϊκά δικαστήρια στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Διονύσης Τεμπονέρας εξέφρασε το πρωί του Σαββάτου την διαφωνία του με την πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα σχετικά με τις 4 διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για αντικαταστατική πρόταση που λειτουργεί «βαθιά διχαστικά».

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν στήνουμε λαϊκά δικαστήρια» αποδίδοντας την πρόταση του προέδρου του κόμματος σε «ανασφάλειες».

Συνεχίζοντας την κριτική του ο Δ.Τεμπονέρας χαρακτήρισε αχρείαστη και εσωστρεφή την πρόταση για δημοψήφισμα προσθέτοντας ότι είναι μια «βαθιά διχαστική κίνηση που υπονομεύει την ενότητα του κόμματος».

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να ανακληθεί η πρόταση αυτή εξηγώντας ότι η ανάκλησή της αποτελεί όρο για να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χρειαζόμαστε ηρεμία προς το συνέδριο» πρόσθεσε ο Δ.Τεμπονέρας ο οποίος σχολίασε και τις προτάσεις για παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «δεν χρειαζόμαστε τοποτηρητή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.