ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έ.Ακρίτα: «Είτε μας αρέσει είτε όχι ο Σ.Κασσελάκης θα είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

«Αν είναι γίνει η διάσπαση καλύτερα να γίνει τώρα»

Έ.Ακρίτα: «Είτε μας αρέσει είτε όχι ο Σ.Κασσελάκης θα είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό η η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, τόνισε πως «είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει ο Κασσελάκης θα είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Για τις διεργασίες στο εσωτερικό του κόμματος και αναφερόμενη στην ομάδα των «53» είπε ότι αυτοί που υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα κατά την διάρκεια της προεδρίας του, υπονομεύουν και σήμερα τον Στέφανο Κασσελάκη.

Παράλληλα απέρριψε τις κατηγορίες σε βάρος του Παύλου Πολάκη ότι με τις παρεμβάσεις του έπληξε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο πρώην υπουργός είναι «καθαρός, τίμιος, ήπιος και χαμηλών τόνων». «Δεν έχει κακοποιητικό λόγο ο Πολάκης» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της επιτέθηκε στην εσωκομματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λευκή απεργία» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος λέγοντας ότι «αν είναι γίνει η διάσπαση καλύτερα να γίνει τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.