ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ε.Τσακαλώτος: Ανακοινώνει την Παρασκευή την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ήταν αυτός που εξέφραζε ανοιχτά τη διαφωνία του με τις επιλογές του Α.Τσίπρα

Ε.Τσακαλώτος: Ανακοινώνει την Παρασκευή την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναμένεται να ανακοινώσει μεθαύριο, Παρασκευή, τις προθέσεις του για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 14:00 μ.μ. στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Ήδη, τη δική της υποψηφιότητα για την ηγεσία ανακοίνωσε σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου.

Ο κ. Τσακαλώτος προβλέπεται να στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αριστερόστροφη τάση «Ομπρέλα», η οποία έχει απορροφήσει την ομάδα των «53» (Ανδρέας Ξανθός, Θεανώ Φωτίου, Πάνος Λάμπρου, Αννέτα Καββαδία κά), της οποίας ο κ. Τσακαλώτος υπήρξε άτυπα επικεφαλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περίπτωση της υποψηφιότητας του πρώην «τσάρου» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, υπάρχουν στελέχη που έχουν τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ του, όπως ο Δημήτρης Βίτσας, αλλά και ορισμένοι που εκτιμούν πως ο κ. Τσακαλώτος αποτελεί «αυτοδίκαια» μια ισχυρή υποψηφιότητα, με δεδομένο ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αυτός που διατύπωνε κατεξοχήν ενστάσεις και προβληματισμούς απέναντι στις κεντρικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.